Answers to Questions for Survey Money

Answers to Survey questionsHow to answer survey questions for money is a big questions when it comes to online kind tasks completion jobs. Just like you are, I myself tried a number of questions on the different survey sites but on many occasions failed to reach the minimum percentage.

Oh yes, that was for the past since for now, I have found some great answers to questions for survey money which I usually make use of, and which have helped me increase on my earnings.

Also read: AdSitalSolution Reviews! Is Legit or Scam?

Whether you are into mysurvey, inboxdollars, survey junkie, swagbucks, Toluna, OnePoll, yougov, survey spotter, InboxPounds, i-Say, LifePoints, AfriSight, Triaba or AdSitalSolution, etc, you can supercharge your earnings if you make use of the questions in here.

Common answers to questions for survey money

Question 1: It takes 10 road workers 5 days to complete a road repair when working 2 hours a day. Working at the same pace, how many days will it take 2 people working 5 hours a day to finish it?

Answer

10 Workers 5 days , 2 hrs a day
so total number of hrs required to do work = 10 * 5 * 2 = 100 Hrs
2 People working 5 hr 1 day
= 2 * 5 = 10 hr in a day
Number of days required to finish job = Total Hrs Required/ Hrs worked in 1 day
= 100/10
= 10 Days

More: Brainly.in

Question 2: Which sequence isn’t a geometric progression? What is answer 2, 6, 18, 54 or 3, 6, 9, 12 or 4, 8, 16, 32 or 1, 5, 25, 125??

Answer:

A geometric progression has a common ratio which is equal throughout the series. The common ratio can be found by dividing a term with its previous term.
In the above examples,
2, 6, 18, 54 has the common ratio of 6/2 = 3 which is constant throughout the series.
Similarly for the other series.
However,
3, 6, 9, 12  has the common ratio of 6/3 = 2. However it is not constant throughout the series.  Therefore it is not a geometric progression.

More on Brainly.in

Question 3: Choose which of these is the net of a cube

net of a cubeAnswer:

Cube is a solid figure or say polyhedron which has 6 square faces, 12 edges and 8 vertices.

Option A).
Given net in Option A has 5 faces.
So, This can not be a net of cube.
Option B).
Given net in Option B has 5 faces.
So, This can not be a net of cube.
Option C).
Only net in Option C has 6 faces.
So, This is a net of cube.
Option D).
Given net in Option D has 5 faces.
So, This can not be a net of cube.
Therefore, Option C is correct.

More on Brainly.in

Question 4: In a marathon, 90% of runners managed to complete it and 30% of them were men. If 270 men completed it, how many total runners began the marathon?

Answer:

Let the total number of runners in a marathon = x

Then, the total number of people who managed to complete the marathon were= 90% of x i.e.,0.9x
Out of 0.9x people who were able to complete the marathon, percentage of men who were able to complete the marathon= 30% of 0.9x i.e., 0.27x
Then,the total number of men who completed the marathon= 270
That means, 0.27x =270
So,the final value of x will be obtained by solving 0.27x=270  such as,
x= 270/0.27
x= 1000
Therefore, the total number of runners in the marathon were 1000.

More on Brainly.in

Question 5: Imagine each letter of the word “Mathematical” is written on individual pieces of paper and placed in a bag. Should you pick a random letter from that bag, what is the probability that you pick a vowel?

Answer:

Absolute number of letters in “Scientific” or all out number of results = 12
Total number of vowels in the above word or all out number of conceivable results = 5
Probability of picking a vowel = Total number of conceivable results/Total number of results ⇒ 5/12
So, likelihood of picking a vowel is 5/12.
Beyond any doubt and thus it will be compelling.

More on Brainly.in

Question 6: In which of these calculations is the answer 82?
A) 10x(8-2)+32
B) 5×4+2×6
C) 32x(10-8)+6
D) 2x(10×6)-38

Answer:

D) 2x(10×6)-38 is the answer.

More on Brainly.in

Question 7: Can you work out the volume of a cube with a length of 10cm, width of 5cm and a height of 8cm?

Answer:

Firstly, it has to be a cuboid as a cube has all its sides equal, whereas a cuboid has different measurements for length, breadth and height.
Length, Breadth and Height are given as 10cm, 5cm and 8cm.
Formula for finding the volume:
Length × Breadth × Height
So, the volume is: 10×5×8 cm^3 = 400cm^3.
Therefore, the volume of the given figure is 400cm^3.

More on Brainly.in

Question 8: The temperature today is 7 degrees Celsius. Yesterday was 13 degrees Celsius cooler. What was the temperature yesterday?

Answer:

Temperature today = 7°C
So, temperature yesterday should be 13 degrees cooler .
Thus,yesterday temperature = 7 – 13 = -6°C.
Answer : temperature yesterday is 6 degrees below 0°C or -6°C.

More on Brainly.in

Question 9: Brenda is cooking couscous. the recipe says she requires 480 grams of couscous for 4 people. how many will she need for 14 people?

Answer:

Given,
4 people, use 480 grams
(480 gm)/(4 people) = x/(14 people)
480/4 = x/14
x = 14(480/4) gm= 1680 gm =1680/1000
kg = 1.68 kg
1 kg = 1000gm
1.68kg = 1680gm
Therefore 1680 grams or 1.68kg will she need for 14 peoples.

More on Brainly.in

Also read: How to Pay OTT Tax Uganda Airtel, MTN, Africell

Question 10: What is 2648 to two significant figures?

Answer:

The number 2648 put into two significant figures you will consider the value on tens place value
Since the number in the tens value is less than 5, this was change the number in the thousands place value.
This will change the number to 2600
2648 has four significant figures because all non zero digits are significant figures.
2600 has 2 significant figures

Here are a few rules about significant figures:
All non-zero digits are significant: 4, 6,7 and 3
2.Zeros between non-zero digits are significant: 305, 506, 202
3.Leading zeros are never significant: 0.3, 0.005
4.In a number with a decimal point, trailing zeros are significant: 5.0600, 2.300, 77.5900.

More on Brainly.in

Type to Search